sunati: (0785) 249 5159
Str. Daliei 5 Bucuresti, 032256

Plata in rate

Cand optezi pentru un plan de plata in rate, nu vei simti foarte mult greutatile pe care le presupune acest sistem, indiferent daca vei vinde produse sau servicii. Aceast lucru poate fi facut online, utilizand un computer, o tableta sau un smartphone. Nu este nevoie sa mergi pana la banca si nici sa pierzi timpul pe drumuri. Acordul financiar pe care l-am stabilit intre parti – dumneavoastra, in calitate de aplicant si investitorul – este avantajos in special pentru dumneavoastra. Negocierilor pot fi continuate usor, in functie de puterea de cumparare de care dispuneti si de evaluarea facuta catre cumparator.

Ce obtineti:

Cumparati acum, platiti mai tarziu

Folosind FinaPlace, veti beneficia de avantajul de a avea produsul( sau servicul achitionat )aproape imediat. Astfel, venitul dumneavoastra nu este afectat in timp ce sunteti in pozitia privilegiata de a face achizitia dorita, indiferent ca aceasta a fost facuta in prezent sau va fi efectuata in viitor.

Planuri fiscale personalizate

Facem tot ce ne sta in putinta pentru a obtine taxe fiscale cat mai mici. Ne puteti ajuta oferindu-ne un desfasurator al unor plati in rate pe care deja le-ati efectuat. Va putem ajuta, deasemenea, sa va imbunatatiti in continuare istoricul de plata, oferindu-va in acest sens conditii financiare mult mai bune, fata de un imprumut bancar clasic.

Fara taxe aditionale

YInca de la inceput veti sti cat si cand trebuie sa platiti. Aceste sume vor fi clare inca de la inceput, fara sa folosim un sistem complicat de calcul, care va genera rotunjiri nejustificate. Veti plati exact pentru produsul sau serviciul achizitionat, numarul de rate fiind cel stabilit in momentul in care ati semnat contractul.

Cicluri rapide de cumparaturi

Timpul mediu de asteptare pentru inceperea cumparaturilor desfasurate prin intermendiul platformei noastre, este de aproximativ 5 minute. Folosind specimenul dumneavoastra de semnatura, ne va lua aproximativ o zi lucratoare sa va verificam profilul de cumparator si sa stabilim o relatie de afaceri.