sunati: (0785) 249 5159
Str. Daliei 5 Bucuresti, 032256

Participanti la investitii

FinaPlace colaboreaza cu platforme de succes din domeniul comertului electronic, oferind plata in rate pentru toti consumatorii finali. Pentru a stabili daca o persoana se potriveste unei anumite cereri, folosim sisteme performante pentru evaluarea clientului si ne asumam riscul in locul dumneavoastra. Platforma noastra va ofera posibilitatea sa cresteti nelimitat vanzarile, deci nu va ramane sa aveti grija decat de volumul de trafic de care veti beneficia.

Obtinerea unor castiguri mai mari avand acelasi volum de trafic, inseamna optimizarea eficienta a profitului, fara ca pentru aceasta sa platiti taxe suplimentare.

Avantaje

Optimizarea conversiilor

Folosind FinaPlace, gradul conversiilor dumneavoastra poate creste cu pana la 16%, iar suma totala a vanzarilor pe care le realizati folosind un sistem de rate poate creste cu pana la 50%. Majoritatea platformelor de comert electronic moderne va ofera o optiune incorporata, ceea ce face posibila implementarea rapida a sistemului nostru.

Aprobare rapida approval

Completarea formularului va fi facuta in numai 2 -3 minute, iar incarcarea documentelor cerute nu va lua mai mult de 5 minute. Verificarea documentelor si aprobarea contului se va face la fel de rapid, intr-un interval de timp ce poate varia intre 12 ore si maxim o zi.

Acreditare instanta

O data ce documentele au fost verificate, sunteti gata sa vindeti. Dupa ce procesul de vanzare se va fi terminat, vom transfera suma obtinuta in contul dumneavoastra, iar in cazul in care ratele nu au fost platite ne vom ocupa de recuperarea acestora.

Satisfactia clientilor

Avand la dispozitie un sistem de rate personalizat si un sistem de impozitare redus, clientii dE care veti beneficia vor cumpara cu incredere si vor reveni cu siguranta. Platforma este eficienta si poate fi utilizata fara batai de cap, fara birocratie, totul fiind online.