sunati: (0785) 249 5159
Str. Daliei 5 Bucuresti, 032256

Investitori

Rentabilitatea investitiei este calculata pe baza taxelor ce se aplica industriei din care faceti parte, minus unele costuri ale unei eventuale insolvente (numai daca este cazul), la care se vor adauga comisioanele platite catre FinaPlace. Recuperarea rapida a investitiei este imposibil de anticipat (la fel ca in cazul altor afaceri similare), datorita celor trei factori de mai jos:

Investitiile online pot fi:

Profitabile

Pentru inceput, va puteti baza pe un grad de rentabilitate al investitiilor de 4%, numai in cazul in care solicitati o investitie sigura, garantata. Daca considerati ca puteti realiza o cifra mai mare, comisionul aplicat de FinaPlace poate varia intre 5.5% si 7 % . Dovedim intotdeauna flexibilitate in cazul sumelor mai mari pe care doriti sa le investiti si suntem gata sa negociem, in cazul sumelor foarte mari. Va lasam insa pe dumneavoastra sa decideti daca va asumati riscul.

De incredere

Cand investiti in persoane, trebuie sa existe mai intai o evaluare a acestora. Chiar si asa, noi vom alege intotdeauna participantii cei mai buni, deci investitiile dumneavoastra sunt cat se poate de sigure. Alegerile in domeniul comertului electronic pe care le facem ne vor permite in continuare sa reducem la minim retururile produselor / serviciilor, deci banii dumneavoastra nu vor fi niciodata blocati. Contractele semnate cu participantii aplicatiei va ofera o recuperarea rapida si eficienta a banilor investiti.

Fara costuri ascunse

Deoarece nu ne bazam pe o infrastructura fizica de mari dimensiuni, precum sistemul bancar traditional, nu vom solicita taxe pentru realizarea unui cont sau pentru gestionarea acelui cont. Sumele pe care sunteti dispus sa investiti, precum si modelul de investitie ales vor decide rentabilitatea investitiei, iar acestea vor constitui practic impozitele pe care le veti plati Daca doriti sa va asumati un risc mai mare, s-ar putea sa obtineti o marja de profit mai mare, dar comisioanele percepute sunt bine cunoscute de la inceput, pentru fiecare pas pe care il veti face.