sunati: (0785) 249 5159
Str. Daliei 5 Bucuresti, 032256

Despre noi

Consideram ca suntem o echipa inovatoare. In timp ce lansam si sustineam modelul de afaceri FinaPlace’s, am experimentat un nou tip de afacere, care consideram ca este mai potrivit pentru clientii nostri. Incercam sa fim cat mai aproape de acestia, lucrand de oriunde, aplicat si activ, astfel incat fiecare persoana sa isi duca la bun sfarsit toate activitatile zilnice.

Atunci cand nu muncim, noi ne informam Si facem acest lucru incontinuu. In afara de acest aspect, suntem fani ai sportului. Multi dintre noi sunt jucatori de tenis, altii iubesc schiul, asa cum altii adora sa faca surf oricand este posibil.

Conducere

Fondatorii companiei

Payge Robertson

Fondator & CEO

Payge are o experienta de peste 10 ani in sistemul financiar - bancar, pornind ca analist, apoi devenind manager. A absolvit studiile economice si are o diploma de Master in Management International, obtinuta in Anglia.

Inaya Norton

Director tehnic

Inaya este coordonatoarea departamentului tehnic. Modelul nostru de business se bazeaza pe informatiile de ultima generatie din domeniul IT, iar acestea trebuie sa poata fi adaptate permanent si rapid la tot ce este nou.